LeerPrezi maakt de Prezi voor en met u
Belangstelling? Vul in en verstuur!
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Opmerkingen
Dit is een verplicht veld
Leerprezi

Prezi ontwerp

Je Prezi door ons laten maken?

Ons concept is simpel; jij als klant geeft je wensen aan, wij spelen daar op in. Met als resultaat de door jou gewenste Prezi.

Iedere Prezi die we maken is maatwerk, elke opdracht is weer anders.

Leg je (eerste) vraag bij ons neer! Wij stellen je vervolgens de juiste vragen om zo efficient mogelijk tot de kern door te dringen. Vrij snel maken we aansluiting van jou wensen bij onze vormgeving.

Jij als klant geeft je wensen aan, wij verzorgen de vormgeving!

 

 

Door ons een huisstijl ontwerp laten maken?


Vaak krijgen wij de vraag; "Hoe krijgen wij onze huisstijl in Prezi?"

Dat lossen wij voor je op! Wij maken aan de hand van jullie logo en stijlelementen een sjabloon prezi. Deze huisstijl Prezi kan als basis dienen voor jullie nieuwe prezi's. In jullie prezi kunnen we alle tekst elementen, frames, pijlen en iconen aanpassen aan jullie wensen. Leg je wens bij ons neer!Bestaande Powerpoints omzetten naar Prezi

Vaak krijgen wij de vraag; kun je deze Powerpoint omzetten naar een Prezi? Dat kan; echter een Powerpoint is vaak niet vanuit een mindmapgedachte opgezet. Dat kunnen wij voor je doen! Stuur je Powerpoint naar leerprezi@gmail.com samen met je vraag of wens en wacht onze reactie af! Je presentatie wordt er verrassender en effectiever van!